Камелия е в открит конфликт с бременната Поли Генова, разбра HotArena.Двете

...
Камелия е в открит конфликт с бременната Поли Генова, разбра HotArena.Двете
Коментари Харесай

Камелия на нож с бременната Поли Генова

Камелия е в открит спор с бременната Поли Генова, разбра HotArena .

Двете не си приказват повече от половин година след поредицата кавги, разразили се след края на предишния сезон на " Гласът на България " . Причината била, че Поли непрекъснато се засягала от думите на Камелия, че е била неин беквокал преди години. 

" Не е обикновено непрекъснато да го акцентира, все едно не съм израснала професионално през годините ", гневяла се Поли. Друг миг от спора бил, че Генова споделила в последния миг за бременността си с продуцентите. 

" Аз самата не бях сигурна до последно, не виждам за какво някой би трябвало да ми се сърди за това ", била безапелационна Поли, а поп фолк певицата не криела задоволството си от неналичието й в новия сезон. 

" Ще ми диша прахта тя ", заканила се Камелия пред хора от екипа, явно подразнена от изявление на колежката й, в което Поли загатна, че тимът на Камелия в предишния сезон е бил най-слабият .

Всъщност първичната концепция на продуцентите била тази година да минат без двете дами. Но рейтингът на Камелия наклонил везните в нейна изгода. От самото начало чалгарката била посрещната на нож от останалите членове на журито . Иван Лечев тотално отричал поп фолка и се дразнел от всичките му представители.

Единствено Графа се опитвал да приобщи Камелия, само че и той считал, че мястото й не е в това предаване. Самата тя обаче има самочувствие, че заслужава всеки лев от хонорара си, защото има опит, а не крие и че е ходила при вокален възпитател и може да изпее и оперна песен , предават от България през днешния ден. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР